Boundless Brass geeft koffieconcert in Nicolaaskerk

WIJHE – De koperblazers van Boundless Brass verzorgen op zondag 7 juli een concert in de Nicolaaskerk in Wijhe.

Vijf mannen met een voorliefde voor muziek, gezelligheid en humor brengen op trompet, trombone, hoorn en tuba een gevarieerd programma (van klassiek tot modern) ten gehore. Denk aan nummers als ‘Out of the blue’, ‘Smooth Criminal’, ’Tequilla’, ‘Alte Cameraden’, ‘Hallelujah’ en ‘Hey Jude’.

Het concert begint om 11.15 uur en duurt een klein uur. Inloop vanaf 11.00 uur. Dan staat er een kopje koffie klaar. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte voor de musici en de onkosten. Zie ook staging2.vriendennicolaas.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.