Klachten over bereikbaarheid Haarle door werkzaamheden N35

HAARLE – Willy Wolfkamp heeft namens de werkgroep PB Haarle zijn ongenoegen geuit over de bereikbaarheid van de huizen en bedrijven die zijn gelegen aan de N35. In een brief die is gericht aan Rijkswaterstaat en bouwbedrijf BAM schrijft hij meerdere negatieve reacties te hebben ontvangen van bewoners.

“Het is voor veel inwoners niet of nauwelijks duidelijk waar de N35 kan worden overgestoken en voor bezoekers, klanten of vrachtvervoerders is het nog veel lastiger. Je moet de confrontatie aangaan met de verkeersregelaar die blijkbaar maar één doel heeft: het tegenhouden van al het verkeer die de parallelweg nodig heeft om bij de betreffende woning of het bedrijf te komen”, schrijft Wolfkamp in de brief.

De werkgroep wil dat het duidelijk wordt welke kruisingen er geopend zijn en dat de verkeersregelaars ‘zich correct gaan gedragen en diegenen die gebruik moeten maken van de parallelweg toegang verlenen’.

“Deze twee punten zijn voor ons een harde eis, want bij het niet nakomen van één of beide punten zullen we in actie komen. We leggen desnoods eigenhandig de werkzaamheden stil of laten dit doen via een kort geding.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.