Kardinaal Eijk te gast in Wijhe

WIJHE – De oud-parochie in Wijhe houdt het komende weekend twee speciale activiteiten ter ere van het 150-jarig bestaan van de RK geloofsgemeenschap in Wijhe.

Op zaterdagavond is er een feestavond voor parochianen en omwonenden in geloofscentrum Engelbert. Niet alleen treedt een aantal koren op en laat (een gedeelte van) de Wijhese Harmonie van zich horen; ook draait het ‘rad van avontuur’ rondjes. Het programma duurt van 19.30 tot 22.00 uur.

Zondag 14 juli om 10.00 uur volgt de Plechtige Hoogmis in de kerk, waarbij kardinaal W.J. Eijk voor zal gaan. Een projectkoor, onder leiding van Gerda Scheltinga, zorgt voor liederen. Aansluitend op de hoogmis volgt een brunch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.