Joh. de Heer Samenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – De liederen uit Zangbundel Joh. de Heer staan op zaterdag 27 juli centraal tijdens een samenzangbijeenkomst in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Deze bundel werd samengesteld door de bekende evangelist Johannes de Heer en bevat diverse bekende werken. Ad Huetink bespeelt die avond het orgel.

Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang. Reserveren? Bel naar 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), e-mail: adhuetink@gmail.com of zie: staging2.huetink-royalmusic.nl.

De netto-opbrengst komt ten goede aan Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.