Home / Sallandcentraal / Inloopbijeenkomsten kavelverkoop in Wijhe en Olst

Inloopbijeenkomsten kavelverkoop in Wijhe en Olst

OLST/WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe geeft dit najaar meerdere kavels uit in de wijken Noorder Koeslag (Wijhe) en Zonnekamp Oost (Olst). Om meer informatie te geven over de kavels, het plan, de bouwmogelijkheden en de inrichting van het gebied, organiseert de gemeente twee inloopbijeenkomsten. Kavels zijn beschikbaar vanaf zo’n 80.000 euro, exclusief kosten koper en inclusief 21% btw. De inloopbijeenkomst Noorder Koeslag is op 9 september van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Wijhe. Daar krijgen bezoekers meer informatie over de 10 kavels (4 kavels voor een vrijstaande woning en 6 kavels voor 3 twee-onder-een-kapwoningen)
Voor Zonnekamp Oost kunnen geïnteresseerden op 10 september tussen 19.30 en 21.00 uur terecht in het Holstohus in Olst. Op Zonnekamp Oost zijn er vrijstaande kavels beschikbaar en er komen 6 kavels voor 3 twee-onder-een-kapwoningen.

Inschrijven en loting

Vanaf de dag na de inloopbijeenkomst tot en met 27 september is het mogelijk in te schrijven voor een kavel, waarna naar verwachting een loting plaatsvindt.

Kijk voor meer informatie op www.wonen.olst-wijhe.nl/kavelwinkel.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.