Huldiging vrijwilligers bij het Heilig Hartfeest.

LEMELERVELD – Op zondag 30 juni werd het H.Hartfeest gevierd in de parochiekerk in Lemelerveld. Hierbij werden vrijwilligers die zich al 25 of 40 jaar belangeloos ingezet hebben voor de parochie in het zonnetje gezet. En dat was met de huidige weersomstandigheden geen probleem.

In het parochiecentrum werden Annie Dragt, Frans Koerhuis, Hein Velthuis en Theo Koggel naar voren gevraagd om uit de schaduw te treden. Annie, Frans en Hein hebben zich al 25 jaar ‘druk gemaakt’ met hun werkzaamheden voor de geloofsgemeenschap. Dat varieert van bestuurswerk, werk in het parochiecentrum tot en met “de buitendienst”, zoals het parochieblad bezorgen en helpen in de tentviering.

Theo Koggel doet dit al 40 jaar en met name voor het onderhoud van het kerkgebouw. Er was voor ieder van hen een persoonlijke toespraak, waarna zij een oorkonde en bloemen in ontvangst mochten nemen. Zonder vrijwilligers is er geen toekomst voor een parochie. Ingrid Heerink kon niet aanwezig zijn, zij zal op een later tijdstip gehuldigd worden.

Omdat de locatie nog graag heel lang wil bestaan, doet de geloofsgemeenschap er alles aan om er met elkaar voor te gaan.

Foto: Carla v.d.Vegte

Op de foto: v.l.n.r.: Theo Koggel, Hein Velthuis, Frans Koerhuis, Annie Dragt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.