Houtdorp in Haarle

HAARLE – Van maandag 22 tot en met donderdag 25 juli is de basisschooljeugd uit Haarle weer welkom bij het jaarlijkse Houtdorp. Locatie is wederom het bos bij de oude schaapskooi aan de Paltheweg in Haarle. Het Houtdorp is gericht op kinderen vanaf 4 jaar tot en met de basisschoolverlaters. Inzet is de strijd om de mooiste hut. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor de deelnemertjes. De kinderen worden op maandagochtend in elf groepen verdeeld. Het comité stelt zelf de groepen samen met kinderen van jong tot oud; zodat er een goede mix is. Elke groep krijgt twee à drie leiders. Het thema van dit jaar blijft nog even een verrassing. Op de woensdagavond is iedereen vanaf 19.00 uur welkom om de hutten te bekijken. Die avond wordt ook de winnende groep bekend gemaakt. De donderdagochtend is bedoeld voor de opa’s en oma’s van de kinderen. Zij kunnen dan vanaf 10.00 uur de hutten van hun kleinkinderen bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.