Historische wandeling langs IJssel

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe presenteert op zaterdag 27 juli een historische wandeling langs de IJssel. Onderweg vertelt de gids van alles over de geschiedenis van de rivier, de economische gevolgen van de waterweg, de ingebruikname van de pont en de (vroegere) rol van de Loswal.

Vertrek is om 13.30 uur bij het Wijhes Museum aan de Kerkstraat 32-34. Leden van de Historische Vereniging Wijhe mogen gratis meelopen; niet-leden betalen 2 euro en kinderen tot 16 jaar 1 euro. Indien mogelijk graag van te voren aanmelden via 0570-522527 of 0570-522492. Mailen kan ook naar historischeverenigingwijhe@gmail.com.

De wandeling gaat alleen door als er minimaal vier personen meelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.