Home / Sallandcentraal / Hart voor Salland verder als Rabo ClubSupport

Hart voor Salland verder als Rabo ClubSupport

DEVENTER – Rabobank Salland is van start gegaan met de nieuwe actie Rabo ClubSupport. Verenigingen en stichtingen kunnen zich (mits ze klant zijn van de Rabobank) inschrijven voor deze actie, die eerder bekend stond als Hart voor Salland.

Of het nu een breivereniging is die wat extra budget wil of een voetbalclub die zonnepanelen wil leggen; allemaal komen ze in aanmerking voor een bijdrage. Rabobank Salland stelt daartoe dit jaar in totaal 160.000 euro beschikbaar.

Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel (van zonnepanelen tot extra trainingstoestellen, van materialen tot de organisatie van een speciaal toernooi; noem het maar op). Iedere stem is daarbij geld waard. Leden van de Rabobank mogen stemmen op hun favoriete begunstigden.

Daarnaast stelt Rabobank Salland een bonusprijs ter beschikking van 500 euro voor de vereniging of stichting die de leukste campagne voert. Clubs en verenigingen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen uit naam van de lokale Rabobank met een unieke code om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Dat is mogelijk tot en met 20 september. De stemperiode start op 27 september. Zie verder Rabobank.nl/clubsupport.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.