Geslaagd ouder/kindtoernooi ATC Wijhe

WIJHE – Afgelopen zondag organiseerde ATC Wijhe voor de tweede maal het PENN&INK Ouder/kind toernooi georganiseerd. Een jaar geleden werd dit toernooi nieuw opgezet en volledig gesponsord door het bekende kledingmerk PENN&INK.

Gezien het aantal inschrijvingen dit jaar – de inschrijving werd voortijdig gestopt omdat het maximum aantal deelnemers was bereikt – en het grote aantal toeschouwers krijgt het toernooi de komende jaren een vaste plek op de activiteitenkalender van ATC Wijhe.

De organisatie blikt terug op een prachtige dag met een enorm deelnemersveld, waarin jong en oud met en tegen elkaar streden om de punten. “Mooi om te zien hoe snel de kinderen vooruitgaan en dat in een aantal wedstrijden de kinderen de ouders lieten zien hoe het moest.”

PENN&INK sponsorde prachtige bekers voor de winnaars, heerlijke broodjes en aan het eind een fantastische foodtruck waar iedereen van kon genieten.

Uitslagen Poule A:
Eerste prijs: Maud en Mark Liefers
Tweede prijs: Bluff en Mark de Lorme
Rens ten Klooster en Gerard Scheuten

Uitslagen Poule B:
Eerste prijs: Fenna en Ilva Hoekstra
Tweede prijs: Bram en Dennis Kleinherenbrink

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.