Gemoedelijke Nacht van Gastvrij Wijhe

WIJHE – Een regenachtige dag leverde vrijdag tóch nog een heel mooie avond en nacht op: de Nacht van Gastvrij Wijhe. ’s Avonds was het droog, de temperatuur goed en de sfeer zat er prima in tijdens de braderie en de activiteiten in de Wijhese Langstraat.

Grote drukte bleef aanvankelijk nog uit, maar wie er was, genoot van de kramen en de activiteiten die de ondernemers van Gastvrij Wijhe hadden georganiseerd. De terrassen zaten wel snel vol. Ondertussen liepen de mensen van de Piepende Wielen in klederdracht en met oude kinderwagens door het centrum en fopte de ijscoman van Ice Act iedereen die bij hem een ijsje kwam halen.

De activiteit van carnavalsvereniging de Diekschoevers, waarbij de deelnemers op een wel heel acrobatische wijze een biertje – voor de kinderen water of limonade – naar binnen moesten werken, zorgde voor hilariteit. Bij café De Oranjerie en café ‘t Praothuus speelde Ted’s Road Show en op het Slingerplein zorgden DJ’s voor muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.