Fraaie springsport op Galoppade Heeten

HEETEN – Afgelopen maandagavond vond alsnog de aftrap van de Galoppade 2019 plaats op Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten. Op een bijzonder sfeervol ingericht terrein werden op deze avond voor 5 springklassen de regiokampioenschappen afgewerkt. De organisatie had veel extra werk verzet om alsnog de wedstrijden onder optimale omstandigheden te kunnen verrijden. Om alle springrubrieken op één avond af te kunnen werken werd het programma ingekort. Er werd gekozen voor een wedstrijd over één ronde met barrage. De Galoppade wordt vervolgd op donderdag- en vrijdagavond (1 en 2 augustus) en afgesloten op zaterdag (3 augustus) met de Galoppade voor pony’s.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.