Home / Sallandcentraal / Fraaie springsport op Galoppade Heeten

Fraaie springsport op Galoppade Heeten

HEETEN – Afgelopen maandagavond vond alsnog de aftrap van de Galoppade 2019 plaats op Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten. Op een bijzonder sfeervol ingericht terrein werden op deze avond voor 5 springklassen de regiokampioenschappen afgewerkt. De organisatie had veel extra werk verzet om alsnog de wedstrijden onder optimale omstandigheden te kunnen verrijden. Om alle springrubrieken op één avond af te kunnen werken werd het programma ingekort. Er werd gekozen voor een wedstrijd over één ronde met barrage. De Galoppade wordt vervolgd op donderdag- en vrijdagavond (1 en 2 augustus) en afgesloten op zaterdag (3 augustus) met de Galoppade voor pony’s.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.