Home / Sallandcentraal / Foto-expositie Adieu IJC in Infocentrum

Foto-expositie Adieu IJC in Infocentrum

DEN NUL – In 2016, enkele dagen voordat de sloop van de 60 jaar oude IJsselcentrale bij Zwolle begon, fotografeerden leden van Fotoclub Zwolle in en rondom de leegstaande centrale. Het resultaat wordt van 14 juli tot en met 12 november getoond in het Infocentrum IJssel Den Nul. De titel van de foto-expositie is Adieu IJC. De resultaten van de fotoshoots zijn zeer divers. Daar waar de een de nadruk heeft gelegd op de enorme raampartijen, bracht de ander details, zoals bijvoorbeeld een metertje, de architectuur van het gebouw, of het verval en de vergankelijkheid in beeld. Foto’s van de expositie zijn ook te zien op www.infomgt.nl, overige foto’s en activiteiten van Fotoclub Zwolle op www.fotoclubzwolle.nl.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.