Film Ventoux en tribute aan The Everly Brothers in Lommerrijk

LUTTENBERG – Amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg presenteert op vrijdag 5 juli een bioscoopavond met de film ‘Ventoux’. Twee dagen later, op zondagmiddag 7 juli, krijgt het amfitheater bezoek van The Wieners met een tributeshow die in het teken staat van The Everly Brothers.

Ventoux handelt over vier uit elkaar gegroeide oude vrienden die rond hun vijftigste weer bij elkaar komen om samen de Mont Ventoux op te fietsen, zoals ze dat vlak na hun eindexamens ook deden. Toen verongelukte een vijfde vriend en was er gedoe rond een meisje. Dat oude zeer blijkt nog niet verwerkt. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Bert Wagendorp. De toon is subtiel komisch, net niet te sentimenteel. Aanvang is om 22.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Met ruim 120 shows per jaar is The Wieners één van de meest optredende rock ’n roll-bands van Nederland. Op zondagmiddag 7 juli brengen ze hun concertprogramma ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Don en Phil Everly scoorden in de jaren vijftig en zestig diverse hits. Daarbij lieten ze zich inspireren door folk, country en rock ’n roll. Hun invloed is terug te vinden bij iedere popband met harmonieuze samenzang, van The Beatles tot Simon & Garfunkel. In de theatershow The Wieners Play The Everly Brothers komen alle muzikale hoogtepunten aan bod, net zoals vele mooie anekdotes.

Aanvang is om 14.30 uur. Tickets (à 14 euro) zijn verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl en bij het theater in het bos. Voor beide activiteiten geldt dat de organisatie zorgt voor kussentjes en dekentjes. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar. Zondagmiddag zijn enkele wegen in Luttenberg afgesloten in verband met de Triathlon, maar het amfitheater is gewoon bereikbaar.

Foto: Gijsbert van der Wal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.