Home / Sallandcentraal / Fietstocht van Labor

Fietstocht van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt op zondag 7 juli haar jaarlijkse fietstocht. Leden én niet-leden zijn van harte welkom. Deelname is gratis. De fietscommissie heeft weer een fraaie route uitgezet door Salland. De tocht start tussen 11.00 en 11.15 uur vanaf het kerkplein aan de Ds. E. Kreikenlaan in Wesepe. Onderweg wordt er gezorgd voor koffie met koek en een warme versnapering. De route is niet te lang, zodat kinderen ook mee kunnen fietsen. Na afloop van de tocht, rond 15.00 uur, staan de drankjes en de barbecue klaar. Voor fietsende leden is het eerste stukje vlees gratis. Daarna zal er een kleine bijdrage gevraagd worden. Het eindpunt is nog een verrassing. Niet fietsen, maar wel zin in de barbecue? Dan is het mogelijk om vanaf 14.45 uur aan te haken bij het eindpunt. Voor de locatie mail naar info@laborwesepe.nl.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.