Home / Sallandcentraal / Expositie Jolanda Euren in De Haere

Expositie Jolanda Euren in De Haere

OLST – Tot en met 10 oktober exposeert kunstenares Jolanda Euren nieuwe werken in Kasteel de Haere in Olst. Jolanda (1965) komt uit Deventer en maakt moderne en abstracte schilderijen. Haar werken zijn vaak van groot formaat en Jolanda bedient zich van een eigen stijl. Ze geleidt telkens de verf over het doek zodat er elke keer weer een uniek schilderij ontstaat. Daarbij werkt ze graag met diverse materialen om de verf naar haar hand te zetten. Niet alleen grote kwasten, maar ook spatels en troffels en alles wat ze op dat moment voor handen heeft om de verf de goede kant op te duwen. Kasteel de Haere is elke vrijdag en zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en elke zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie via www.kasteeldehaere.nl en www.jolandaeuren.nl.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.