Eerste nieuwe locaties bekend van Cunst & Culinair

.

RAALTE – Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 staat Raalte in het teken van Cunst & Culinair; het festival waar ‘Cunst’ en Culinair elkaar ontmoeten in het kloppende hart van Raalte. Volgens de organisatie wordt het verrassender dan ooit. De organisatie van de derde editie is in volle gang. De eerste locaties zijn bekend en de kunstenaars worden benaderd.

Uniek aan dit event zijn de locaties, namelijk zeer bijzondere gebouwen in Raalte die normaal niet toegankelijk zijn. Voor veel mensen uit de omgeving is dit dus dé manier hier eens een kijkje te nemen. De eerste nieuwe locaties dit jaar zijn: Douma Deuren, het Tolhuisje en Smederij Disselhorst. Ook gaan de deuren wederom open bij de Watertoren, Mokwerf, de Synagoge, Booijink Veevoeders en de Plaskerk. Ook de pastorie van de Kruisverheffing zet haar deuren open waar een verrassende invulling zal komen van ‘cunst’ en culinair.

Op deze diverse locaties met elk een verschillend karakter en sfeer, matcht de organisatie een kunstenaar die qua stijl verrassend past. Daarbij wordt er op enkele locaties een culinaire hapje en drankje gepresenteerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.