Doe mee aan de Stöppelhaene Kinderoptocht

RAALTE – Op donderdag 29 augustus wordt het Stöppelhaene Oogstcorso gehouden, met daarbij natuurlijk de Kinderoptocht. Alle kinderen kunnen hieraan meedoen. Er is voor iedereen een mooie prijs.

Elk jaar komen de leukste creaties – groot en klein – aan de start van de optocht en daar worden de organisatie en jury erg enthousiast van. Ze doen dan ook een oproep richting de kinderen om mee te doen. “Meedoen aan de optocht hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen. Ga in de vakantie lekker creatief bezig met familie, buurt, vriendjes en vriendinnetjes en versier een fiets, step, kar of skelter. Denk ook eens aan een gepimpte kruiwagen of kleding en accessoires. Wat denk je van een jurk, paraplu of hoed beplakt met zaden?”

Kinderen uit groep acht van de basisschool zouden leuk samen met hun klasgenoten mee kunnen doen. “Je hebt vast een mooie afscheidsavond gehad, misschien wel met een musical. Beplak de gebruikte kleding of andere voorwerpen met zaad of stro en doe mee met de Stöppelhaene-optocht. Laat nog één keer voor heel veel publiek zien, hoe leuk jullie het gehad hebben op de basisschool. Wij zijn benieuwd!”

Roggemaaiersdag

Kinderen die graag mee willen doen, maar niet goed weten hoe ze moeten beginnen, kunnen op zaterdag 20 juli naar de Roggemaaiersdag bij de Knapenvelder komen. “Daar staan wij vanaf 10.00 uur voor je klaar om je op gang te helpen bij het versieren en al je vragen te beantwoorden. Je kunt je hier opgeven en ook zijn hier de bekende startpakketten te koop voor 2 euro.”

Opgeven voor de Kinderoptocht kan via de website van Stöppelhaene of tijdens Roggemaaiersdag bij de informatiekraam. Wie zich aanmeldt, krijgt een bakje met lijm en een bon voor een garve. Opgave kan ook nog op donderdag 29 augustus bij het begin van de optocht.

Opstellen voor de Kinderoptocht is op donderdag 29 augustus om 13.00 uur aan de Acacialaan, naast de grote optocht. Meer informatie op staging2.stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.