Dik 1.500 bezoekers voor Mysterie van het Leven

RAALTE – De expositie ‘Mysterie van het Leven’ in de Plaskerk in Raalte heeft al meer dan 1.500 bezoekers getrokken. De organisatie spreekt dan ook van een succes.

Met de expositie, waarbij verschillende kunstenaars uit de regio hun werk, voorzien van een persoonlijk verhaal, aan het publiek laten zien, wil de Plaskerk nog meer de verbinding zoeken met de samenleving. De kunstwerken die allemaal in het teken staan van het ‘mysterie van het leven’ nodigen uit tot gesprek, stellen levensvragen en zetten aan het denken.

De expositie is nog tot en met zaterdag 10 augustus geopend: op woensdag van 9.30 tot 13.00 uur; op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Voor groepen is het ook mogelijk om buiten die tijden een afspraak te maken via kunstindeplaskerk@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.