De Rietkraag – Theaterdagen 1001 nacht

RAALTE – Op donderdag 27 juni en vrijdag 28 juni hebben de kinderen van brede school de Rietkraag samen met Dolf Moed, hard gewerkt aan de voorbereiding van hun voorstelling. In deze twee dagen kregen de kinderen uitleg over hun rol en gingen hiermee aan de slag.

Op vrijdagmiddag vond de generale repetitie plaats en vrijdagavond was het dan eindelijk zo ver: de voorstelling voor het publiek! Het resultaat was een prachtige voorstelling over de verhalen van 1001 nacht.

De Rietkraag zegt enorm trots te zijn op alle kinderen: “Ze hebben keihard gewerkt voor deze prachtige voorstelling!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.