Home / Sallandcentraal / Cents Advies reikt prijzen kleurwedstrijd uit

Cents Advies reikt prijzen kleurwedstrijd uit

RAALTE – Cents Advies heeft recentelijk de prijzen uitgereikt van de kleurwedstrijd. Woensdag 12 juni stond een kleurplaat van het bedrijf in het Weekblad voor Salland. Verschillende inzendingen kwamen binnen. De gelukkige winnaars zijn (op de foto van links naar rechts): Kayleigh Bosch (10 jaar), Sofie Jonkman (4 jaar), Jitske Nijkamp (6 jaar) en Roos Jonker (8 jaar). De prijsuitreiking vond plaats in het kantoor van Cents Advies aan de Schoolstraat 16c in Raalte. Het bedrijf geeft advies inzake verzekeringen en hypotheken.

Lees ook

Scouting Olst-Wijhe zoekt vrijwilligers

OLST/WIJHE – Het seizoen van Scouting KVLS Olst-Wijhe is recentelijk afgesloten. Normaal gebeurt dat gezamenlijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.