Home / Sallandcentraal / Cents Advies reikt prijzen kleurwedstrijd uit

Cents Advies reikt prijzen kleurwedstrijd uit

RAALTE – Cents Advies heeft recentelijk de prijzen uitgereikt van de kleurwedstrijd. Woensdag 12 juni stond een kleurplaat van het bedrijf in het Weekblad voor Salland. Verschillende inzendingen kwamen binnen. De gelukkige winnaars zijn (op de foto van links naar rechts): Kayleigh Bosch (10 jaar), Sofie Jonkman (4 jaar), Jitske Nijkamp (6 jaar) en Roos Jonker (8 jaar). De prijsuitreiking vond plaats in het kantoor van Cents Advies aan de Schoolstraat 16c in Raalte. Het bedrijf geeft advies inzake verzekeringen en hypotheken.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.