Gewoon Carolien: Straling

Straling is overal aanwezig. De meeste mensen kunnen straling niet waarnemen, maar een groeiende groep heeft er wel last en wordt er soms zelfs ziek van. Straling is niet slechts één energie, maar vaak meer energieën die je positief en/of negatief kunnen beïnvloeden.

Mensen zijn in principe weerbaar voor de gewone soorten straling en wij kunnen wennen aan nieuwe soorten. De straling die vrijkwam door de ontploffing van de Tsjernobyl-kernreactor in 1986 was extreem en beïnvloedt de wereldgezondheid nog steeds negatief. Het effect van de hoeveelheid en grootte van de (voortdurende) straling op de mens is onder andere afhankelijk van hoe de mens op dat moment in z’n vel zit. Door ziekte en zwakte is de mens vatbaarder voor stralingen.

Er zijn vele soorten straling. Bijvoorbeeld technische straling van radiosignalen, radar, hoogspanningsleidingen, GSM-zenders, DECT-telefoons, WiFi, smartphones etc blijft soms in je lichaam en dat geeft elektrostress. Mensen als ik kunnen je ontstoren. Je fysieke lichaam is je aarde; als je ontspant, goed ademt, hoofd en lichaam rustig is en je goed in je lichaam zit, wordt deze energie- net als de energie bij een hoogspanningsmast geaard- en kan het ook vanzelf doorstromen. Dat aarden doen wij mensen niet altijd. Dus soms is het goed om dat bewust te doen en/of te leren.

Vanaf jonge leeftijd zijn er koperen spiralen, broncorrectors of flesjes met zouten in mijn huis gezet om alle verschillende energieën te aarden. Dat helpt mijns inziens even, maar ik merkte dat goed voor mijzelf zorgen en leren wat er nodig is om de energieën te laten doorstromen, omzetten en de vitaliteit te behouden en/of vermeerderen het doel was. Dat leer ik andere mensen nu ook.

Er is straling vanuit de aarde, bijvoorbeeld wateraders, energielijnen en breuken. In de aarde zijn er platen/plaatjes die bewegen t.o.v. elkaar. Je kunt je voorstellen dat als die platen bewegen, dat soms op en onder elkaar gebeurt. Dus als dat gebeurt , net als bij ons een gekneusd en gebroken been, dan moet dat goed aangroeien en de verbindingen hersteld worden. De heling kan versneld worden.

De meeste straling in een huis of gebied is door nare zaken/problemen, ruzies, negatieve gedachten en emoties dus emotionele spanning. Deze beïnvloeden ook weer de andere stralingsbronnen. De gedachten en emoties worden niet verwerkt, de gedachten blijven rondgaan en de energieën worden een soort van modderpoel. Ook (de energie van) mensen zonder lichaam die bijvoorbeeld na hun overlijden nog zijn blijven hangen of waar mensen in een lichaam nog veel aan denken kunnen veel straling geven. Door bewustzijn en acceptatie komt ook daar doorstroming.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.