Buffelen tijdens de Kermis Boerhaar

BOERHAAR – Herman Nijland, voorzitter van de organisatie van de Kermis Boerhaar is dik tevreden. “We kijken met een goed gevoel terug op de Kermis, absoluut. Vrijdag was het drukker dan normaal en zaterdag en zondag was het als de voorgaande jaren. Goed bezet dus.”

Foto: Luck Haerlman

Een van de hoogtepunten van het programma is de jaarlijkse survival. Dik honderd deelnemers, jong en oud, renden zaterdagmiddag een route van ongeveer 3,5 km en kwamen onderweg vijftien hindernissen tegen. “En dat is organisatorisch een enorme klus”, stelt Herman. “Vorige week is een groep de hele week bezig geweest om alle hindernissen te bouwen. Maandag hebben ze alles weer afgebroken. Het is echt heel veel werk!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.