Bouwblokjes in Hardenberg met XL Lego blokken

HARDENBERG – Het jaarlijkse Lego- en kinderfestijn Bouwblokjes in Hardenberg breidt dit jaar uit met nieuwe activiteiten, zoals XL Legoblokken om mee te bouwen. Het tweedaagse event vindt traditiegetrouw plaats in de zomervakantie: dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 augustus in de Evenementenhal Hardenberg. Bouwblokjes is één van de drukstbezochte Lego-evenementen in Nederland met elk jaar duizenden bezoekers.

Naast de XL Lego bouwblokken zijn ook kermisattracties toegevoegd aan het activiteitenaanbod. Ook is er een schminker aanwezig en kunnen kinderen glittertattoos laten zetten. In samenwerking met Stichting Het Bouwblokje is er weer een grote Legomarkt met verkoop en demo’s van Lego. Verder zijn er tal van andere activiteiten, zoals een bioscoop waar legofilms te zien zijn, springkussens waarbij ook één springkussen geheel in Lego-stijl is, een racebaan voor bestuurbare auto’s, een bouwhoek en een Lego game-unit.

Ook breidt Bouwblokjes dit jaar uit met animal riding, waarbij kinderen kunnen ponyrijden op ‘pluche’ berijdbare paardjes. Ook nieuw zijn het midgetgolfparcours met negen holes, een kleurhoek en lachspiegels.
Het lego- en kinderfestijn Bouwblokjes is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis.

Meer informatie: staging2.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.