Boeken- en platenmarkt in het Dorpshuus

.

HEINO – Tijdens de Pompdagen is er op 22 augustus in het Dorpshuus Heino een platen- en boekenmarkt. Heb je nog dozen vol boeken op zolder staan? Misschien oude lp’s, singles, cd’s, dvd’s of computerspellen waar je niets mee doet? Reserveer dan een tafel bij het Dorpshuus. Een tafel is te huur vanaf 7,50 euro Je hebt dan een plek van 85×85 cm. De grootste kraam is 120×240 en kost 25 euro. Wil je zelf geen boeken verkopen, dan kun je het Dorpshuus steunen door in week 34 boeken of platen af te leveren voor de tafel van het Dorpshuus. De boeken- en platenmarkt is op donderdag 22 augustus van 10.00 tot 16.00 uur in het Dorpshuus. Reserveren kan via beheer@dorpshuusheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.