Bijdrage Rabobank Salland Coöperatiefonds voor 24 projecten

DEVENTER – Blije gezichten bij de bestuurders van 24 organisaties die in Salland mooie projecten realiseren; zij ontvingen vorige week donderdag een financiële bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank Salland. Ruim 55.000 euro aan cheques werd verdeeld. In 2018 heeft Rabobank Salland via haar Coöperatiefonds ruim 205.000 euro bijgedragen aan diverse projecten in Salland.

De bijdragen gingen ditmaal naar Raalte Plukt (aanleg van het project Eetbaar Groen), Stichting Kulturhus Olst-Wijhe (aanschaf van professionele expositiemiddelen), AED Buurtvereniging ’t Achterhuus (aanschaf van een AED), Wildbeheer Heeten en omstreken (verbeteren van de patrijsstrand), Buurtvereniging Noordenbergkwartier (restauratie van het gedenkteken de Korenbloem), Popkoor Fitis (aanschaf van een digitale piano), Stichting Sporthal Heeten (aanschaf van ledverlichting), Bij de Halte Deventer (aanschaf van een geluidsset), SV Wijhe ’92 (realisatie beachvelden), Stichting Cultuurhuus Bathmen (aanschaf van een piano), Toneelvereniging Herman Heijermans Olst (aanschaf van draadloze headsets), Theater Podium Heino (aanschaf van een voordoek op het podium), Stichting IJsbaan de Pas (project skatebaan), IVN de Grutto (vervanging brug in de Heemtuin), ZGR Stevenskamp (aanschaf van parasols), Plaatselijk Belang Heeten (verlichting van de kerk in Heeten), Stichting Landschapsbelangen (realisatie van een kloostertuin), Ondernemers Vereniging Schalkhaar (aanschaf boomverlichting), Samen Leefbaar Mariënheem (programma ‘Zaaien, oogsten en ontmoeten’), Drijver’s TC (renovatie van vijf tennisbanen), Stichting Schalkhaar Life (aanschaf van ledverlichting voor de tent), Stichting Deventer Verhaal (tentoonstelling ‘Blik van conserven tot kunst’), CBS de Linde (aanleg van een groen schoolplein) en Stichting Germanen Heeten (project Germaanse Historie).
In oktober 2019 komt de Commissie Coöperatiefonds weer bij elkaar om ingediende aanvragen te beoordelen. Met een bijdrage van het Coöperatiefonds ondersteunt Rabobank Salland investeringen, waarvan een groot deel van de samenleving kan profiteren. Voor meer informatie over het aanvragen van bijdragen zie rabobank.nl/salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.