Beweegdiploma voor 175 kinderen

RAALTE – Woensdagmiddag 3 juli was sporthal Tijenraan het middelpunt van een groot beweegfeest. Ruim 175 kleuters ontvingen hun Beweegdiploma uit handen van wethouder Dennis Melenhorst en de nieuwe directeur Sportbedrijf Raalte Henry Bronkhorst.

In het afgelopen half jaar hebben de kinderen tijdens de gymlessen samen met de combinatiefunctionaris vaardigheden zoals balanceren, mikken, rollen, zwaaien, stuiteren met een bal en hinkelen geoefend. De lessen voor het Beweegdiploma maken sinds drie jaar onderdeel uit van de gymlessen van de combinatiefunctionarissen.

In totaal heeft Sportbedrijf Raalte dit schooljaar maar liefst 312 beweegdiploma’s uitgedeeld aan de leerlingen van groep 2. De kleuters die het Beweegdiploma ontvangen, komen van basisscholen de Bolster, de Korenbloem, de Vogelaar, Brede School Kwintijn en de Linderte uit Raalte; de Springplank en de Gouden Emmer uit Heino; St. Antoniusschool uit Mariënheem; Bernadetteschool uit Heeten; Esmoreit uit Luttenberg en Gerardus Majellaschool uit Broekland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.