Avondexcursie op Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdagavond 23 juli weer een excursie bij landgoed Het Rozendael in Heino. De familie Van Ittersum, die op het landhuis woont, stelt die avond de tuinen open voor een rondleiding.

De wandeling gaat via het bos, de boomgaard met vijver, naar de kruiden- en groentetuin. Ook zien de deelnemers de siertuin met border, ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf. De start is om 19.00 uur.
Verzamelen bij de ingang van Het Rozendael, Rozendaelseweg 3 in Heino.

De deelnamekosten bedragen 3 euro per persoon. Meer info via 0572-391955, 06-30849512 of jenh.nijmeijer@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.