50Plus Zomerfitochtenden bij De Tippe

HEINO – Ontmoeten, gezelligheid en bewegen; dat zijn de ingrediënten van de 50Plus zomerfitochtenden bij Zwembad De Tippe in Heino. Vrienden van De Tippe en Sportbedrijf Raalte organiseren in de maanden juli en augustus zes zomerochtenden op de ligweide van de Tippe. Deelname is gratis.

Deze ochtenden, waarbij bewegen en ontmoeten centraal staan, worden gehouden op de dinsdagen 16, 23 en 30 juli en op 6, 13 en 20 augustus van 10.00 tot 11.30 uur. “Dit is de derde keer dat we deze 50+ zomerochtenden organiseren en de eerste twee keer waren een groot succes” vertelt Jan Datema namens Vrienden van De Tippe “De bouwvak breekt aan en dan zijn veel familie en buren op vakantie. We willen met deze zomerochtenden bereiken dat de ouderen een gezellig uitje hebben, waarbij ze ook nog eens kunnen bewegen.”
De zomerochtenden beginnen met koffie/thee met iets lekkers erbij en daarna gaan de deelnemers tweemaal 20 minuten ontspannen en bewegen. Elke dinsdag is er een ander programma. Liefhebbers kunnen eventueel ook zwemmen. De organisatie is in handen van Vrienden van De Tippe, Fysiotherapeut Rolien van der Heijden, Tai Chi instructeur Anja Dam en Sportbedrijf Raalte.
Opgave (voor 11 juli) is mogelijk bij het Dorpshuus, Bibliotheek Heino en Zwembad de Tippe. Ook mensen met een rolstoel of rollator zijn van harte welkom. Makkelijk zittende kleding is wel aan te raden. Meer informatie is te vinden bij staging2.vriendenvandetippe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.