50e lid voor ZP Raalte

RAALTE – Donderdag 4 juli heeft ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals haar 50e lid verwelkomd: Judith Elissen van Judith Elissen Virtual Support https://judithelissen.nl/. Zij ontving tijdens de jaarlijkse zomerbarbecue bij Cater Beter in Luttenberg een welkomstkado uit handen van voorzitter Vanessa Holtkuile.

Grote diversiteit

Holtkuile: “Het is super om te zien hoe we in korte tijd jaar gegroeid zijn. Dat geeft ook aan dat we aan een vraag voldoen. Onze leden zijn heel divers, qua beroepen maar ook qua leeftijd. Opvallend is dat de verhouding man-vrouw mooi in balans is. Wat we altijd van mensen terug horen is dat de sfeer heel prettig en open is. En dat zien we weer terug in het groeiende ledental.”

Warm netwerk

ZP Raalte is een warm netwerk voor zelfstandige professionals en kleine ondernemers (met minder dan zes medewerkers) en is nu drie jaar actief in Raalte. Zij behartigt de belangen van de kleinere ondernemers in de gemeente Raalte en zorgt voor netwerkmogelijkheden, het delen van kennis en het verbeteren van de zichtbaarheid van haar leden. Elke maand wordt een netwerkbijeenkomst op een locatie in de gemeente georganiseerd. Daarnaast zet ZP Raalte zich in voor startende ondernemers. Zo bemenst ZP Raalte het startersloket Raalte voor de gemeente Raalte.

Meer weten?

Meer informatie of lid worden? Kijk op staging2.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.