Home / Sallandcentraal / ZVT Vergane Glorie pakt zaalvoetbalbeker

ZVT Vergane Glorie pakt zaalvoetbalbeker

RAALTE – ZVT Vergane Glorie heeft vorige week de strijd om de zaalvoetbalbeker (van de Rohda-competitie) gewonnen in Tijenraan. De mannen kwamen uit tegen de Young Boys en wonnen met 7-4.

Het jonge team van Young Boys was de grote favoriet, want de gemiddeld wat hogere leeftijd van de mannen van ZVT Vergane Glorie speelt hen inmiddels parten. De winnaars moesten ook nog eens zonder wissels beginnen aan de finale.

Ruim 150 toeschouwers keken toe. Competitieleider Sander Hagen was content met de overwinning en de sfeer in Tijenraan. “De laatste jaren domineren een tweetal jeugdige teams de competitie en het bekertoernooi.” Hij doelt op Team Seumpie (regerend kampioen) en de Young Boys. De kampioenen werden door Young Boys met penalty’s uitgeschakeld in de halve finale.

Hagen: “Geweldig mooi om dan te zien dat het zaalvoetbal leeft in Raalte. Ik gun het de jongens van ZVT Vergane Glorie van harte. Ze spelen al jaren mee in de competitie en doen vaak nog tot het laatste moment mee, ondanks hun leeftijd.” Voor volgend seizoen is er nog ruimte voor nieuwe teams. Ze kunnen zich melden bij Sander Hagen.

 

Lees ook

‘Hoe dan ook, die 550 kilometer komt op de teller’

André Katoele uit Heino en John Koolhof uit Raalte fietsen alternatieve Roparun HEINO/RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.