Zomers feestweekend in Den Nul

DEN NUL – Het was een gezellig feestweekend in Den Nul vol leuke activiteiten. De nieuwe indeling van het terrein, waarbij het terras aan de entree-zijde van de tent was gepositioneerd, was een doorslaand succes. Voor Robert Koerhuis was dit het eerste Nulse Feest in de functie van voorzitter, na jarenlang algemeen bestuurslid te zijn geweest. Robert: “Het was een fantastisch weekend! Alle activiteiten werden druk bezocht en de nieuwe opstelling van de tent bleek een echte sfeermaker. We hebben er een prachtige Nuls Feestje van gemaakt!”

Op vrijdagavond werd volgens de nieuwe traditie, gestart met het vogelschieten. Een gezellige en ontspannen aftrap van het weekend, waarbij Christine Hopman als schutterskoningin uit de bus kwam. De rest van het weekend waren er tal van activiteiten, zoals het koppeldarten, een fietstocht en een brunch. Robert: “Het blijft altijd een uitdaging om een programma neer te zetten waarbij er voor iedere doelgroep iets leuks te doen is. Gezien de animo voor alle activiteiten denk ik dat we er weer in zijn geslaagd om het Nulse Feest voor iedereen toegankelijk te maken.”

Bij het koppeldarten waren Henry Barkel en Dennis van de Maten het sterkste dartkoppel. De hoogste finish kwam van Rowin Boksebeld. De trekkertoertocht op zondagochtend vierde zijn vijfde jubileum en voor deze speciale editie waren extra veel trekkers uitgerukt om mee te rijden. Het weekend werd afgesloten met een druk bezocht beachvolleybaltoernooi en een Bier und Wein Fest.

Kijk voor foto’s op: staging2.nulsefeest.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.