Zesde editie van Jeu de Pool in Heeten

HEETEN – Op zaterdag 29 juni vindt de zesde editie van Jeu de Pool plaats bij Zwembad de Oase in Heeten. Het feest wordt georganiseerd door jongeren uit Heeten die van jongs af aan bezoekers zijn van het zwembad. Zij zorgen bij de Oase voor dansmuziek en drankjes.

Het programma start om 16.00 uur met een soort zeskamp in en om het zwembad. Diverse matengroepen nemen het tegen elkaar op. De inschrijving is inmiddels gesloten, maar publiek is welkom. Om 18.00 uur volgt een optreden van zanger Jeffrey Pasie. Vanaf 19.00 uur zijn er DJ-sets van Duo 2e Keus, IJzersterk Soundsystem, DJ Marlon Galvao, Feest DJ Jochem en Harry. Zij draaien voor elk wat wils. Van muziek uit de seventies en eighties tot hits van nu.

Zwembad de Oase in Heeten is één van de weinige openluchtzwembaden in de gemeente Raalte en de nabije omgeving. In 2018/2019 vond er een grote renovatie plaats. Met verschillende donaties, subsidies vanuit de gemeente en een bijdrage vanuit Jeu de Pool, was het mogelijk om in combinatie met veel zelfwerkzaamheid deze omvangrijke én noodzakelijke aanpassing van het zwembad te kunnen realiseren. De organisatie van activiteiten is één van de mogelijkheden om extra geld in de kas van het zwembad te krijgen. De organisatoren van Jeu de Pool hebben jaren geleden de handschoen opgepakt. Het feest is bedoeld voor jong en oud. “Hiermee kunnen wij samen ook een steentje bijdragen aan een gegarandeerde toekomst van het zwembad. Het woord ‘Pool’ zegt al genoeg, maar uiteraard kan er genoeg gedanst en gefeest worden om het zwembad.”

De deuren gaan open om 16.00 uur en het feest eindigt rond de klok van 01.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.