WZC zoekt waterpoloërs

WIJHE – De inschrijving voor het waterpolotoernooi, dat de Wijhese Zwemclub WZC op zaterdag 24 augustus wil houden in Zwembad de Welters, is geopend. Diverse waterpoloteams uit de regio nemen het tegen elkaar op, maar ook is WZC op zoek naar oud-WZC’ers en waterpoloërs (dames en heren), die samen met oud-teamgenoten en vrienden willen deelnemen aan dit recreatieve waterpolotoernooi. Teams van tenminste zeven personen kunnen zich tot en met 1 juli aanmelden via: toernooi@wzcwijhe.nl. Graag de namen en de teamnamen erbij vermelden.

Het WZC Watertoernooi wordt feestelijk opgezet met muziek en op de terrassen wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. De wedstrijden starten die dag vanaf 15.00 uur. Rond 20.00 uur is het toernooi afgelopen. Het WZC Waterpolotoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door PCI Nederland en Bouwbedrijf Hemeltjen. Zie verder staging2.wzcwijhe.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.