Home / Nieuws / WZC zoekt waterpoloërs

WZC zoekt waterpoloërs

WIJHE – De inschrijving voor het waterpolotoernooi, dat de Wijhese Zwemclub WZC op zaterdag 24 augustus wil houden in Zwembad de Welters, is geopend. Diverse waterpoloteams uit de regio nemen het tegen elkaar op, maar ook is WZC op zoek naar oud-WZC’ers en waterpoloërs (dames en heren), die samen met oud-teamgenoten en vrienden willen deelnemen aan dit recreatieve waterpolotoernooi. Teams van tenminste zeven personen kunnen zich tot en met 1 juli aanmelden via: toernooi@wzcwijhe.nl. Graag de namen en de teamnamen erbij vermelden.

Het WZC Watertoernooi wordt feestelijk opgezet met muziek en op de terrassen wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. De wedstrijden starten die dag vanaf 15.00 uur. Rond 20.00 uur is het toernooi afgelopen. Het WZC Waterpolotoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door PCI Nederland en Bouwbedrijf Hemeltjen. Zie verder www.wzcwijhe.nl.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

One comment

  1. Ik zeg een samenwerking met Hera’11…. Waterpolo is het enige wat zij nog niet aanbieden qua zwemsport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.