Wereldmaaltijd in Centraal Hart

RAALTE – WijZ Welzijn presenteert op zondag 16 juni een Irakese wereldmaaltijd in het Centraal Hart in Raalte. Deze maaltijd vormt de aftrap van een serie maandelijkse wereldmaaltijden met elke maand een ander menu. Het is de bedoeling om hiermee meer contacten te bewerkstelligen tussen mensen uit de wijk. Er is plek voor maximaal 25 gasten, kinderen zijn ook welkom. Het programma duurt van 17.00 tot 20.00 uur. Een maaltijd van twee gangen kost 5 euro (3 euro voor kinderen tot 8 jaar) inclusief koffie, thee en water. Andere consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden uiterlijk op de woensdag vooraf via wereldmaaltijdenraalte@gmail.com. Meer informatie bij Tamara van der Zee: t.vanderzee@wijz.nu, mob. 06-53962131.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.