Concert ‘Welkom Zomer’ in Lemelerveld

LEMELERVELD – Harm Hoeve (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit) verzorgen op zaterdag 29 juni een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Het tweetal behoort tot de vaste groep artiesten die elk jaar wel een keertje langskomen in de muziekhal.

Dit concert heeft als thema ‘Welkom Zomer’. Harm Hoeve geeft concerten in binnen- en buitenland. Zijn orgelspel is regelmatig te beluisteren op de radio. Regelmatig begeleidt hij koren en solisten bij concerten en cd-opnames. Noortje van Middelkoop geeft als panfluitiste concerten samen met koren, organisten en pianisten. Ook maakte zij enkele solo cd’s. Op het programma staan werken van onder ander Ennio Morricone, Bach, Vivaldi Schubert en Fauré.

Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 15 euro (inclusief koffie/thee met koek en een hapje en een drankje na afloop; kinderen t/m 12 jaar gratis). Bel voor reserveringen naar 0572-371838 (Huetink), mail naar adhuetink@gmail.com of neem een kijkje op staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.