Weer project ZomerOndernemer

ZWOLLE – Jongeren tussen de 15 en 23 jaar en woonachtig in de regio Zwolle (inclusief de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe, Ommen en Dalfsen) kunnen in de komende zomervakantie gratis meedoen aan het project ZomerOndernemer. Een project waarbij ze in zes weken een eigen bedrijf starten met begeleiding van professionele coaches.

Een mooie kans voor jongeren die willen ervaren of het ondernemerschap iets voor hen is. Ze ontvangen zelfs een startkapitaaltje om de eerste kosten te dekken en zijn verzekerd.

ZomerOndernemer begint op 16 juli in Zwolle met een driedaagse training bij Rabobank IJsseldelta. In de weken die volgen zijn de deelnemers tijdens terugkomdagen te gast bij lokale ondernemers voor workshops, presentaties en rondleidingen. In de tussentijd werken de jongeren aan hun bedrijf. ZomerOndernemer wordt na zes weken afgesloten met een feestelijke ondernemersmarkt.

Een goed bedrijfsidee en een flinke dosis motivatie vormen de belangrijkste voorwaarden voor deelname. De jongeren zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is tijdens deelname aan ZomerOndernemer niet verplicht.
Er is ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan. Deelnemers mogen maximaal twee terugkomdagen missen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via staging2.zomerondernemer.nl. In regio Zwolle (IJsseldelta) is plek voor maximaal dertig jongeren (vol is vol).

Foto: Nordy Visser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.