Waterspektakel in De Welters

WIJHE – Zwembad de Welters in Wijhe vormt op donderdagavond 4 juli weer de locatie voor het jaarlijkse Waterspektakel. De Brandweer Wijhe zorgt voor brandspuiten en er liggen grote opblaasbare glij- en hindernisbanen in het bad. Daarnaast kunnen de bezoekers meedoen aan het spijkerbroekhangen (met leuke prijzen). Bovendien zorgt een DJ voor muziek.

Jong en oud is welkom. Het gebeuren duurt van 19.00 tot 20.30 uur. De toegang is gratis. De organisatie is in handen van Stichting Zwembad De Welters in samenwerking met de Wijhese Zwemclub (WZC) én de Brandweer Wijhe. Het Waterspektakel wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouwbedrijf Hemeltjen, PCI Nederland, Tegelhuys Wijhe, Van Tongeren Bronbemaling en BIJ Schulten.

Stichting Zwembad De Welters is erg verheugd met het verloop van het seizoen tot op heden. “Het zwembad is en blijft ongelooflijk populair. De ruim 1.700 vaste abonnementskaarthouders, een stijging van 26 procent ten opzichte van vorig jaar, tonen aan dat het zwembad een verbindende functie heeft in Wijhe én de omliggende dorpen”, aldus Wilco Roetert Steenbruggen, secretaris Stichting Zwembad De Welters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.