Wandeling in de Duursche Waarden

DEN NUL – De IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer verzorgt op woensdag 12 juni weer een wandeling in de Duursche Waarden. De deelnemers komen van alles te weten over de geschiedenis en de bijzondere natuurwaarden van het gebied. De route voert onder andere naar de vogelobservatiehut. De twee uur durende wandeling begint om 14.00 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst). Aanmelden voor deze wandeling is niet nodig. De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar half geld). Voor meer informatie over de wandeling kan men contact opnemen met het Infocentrum IJssel Den Nul, tel: 0570-745040 of evenementen@infocentrumijssel.nl. Tip: trek waterdichte schoenen of laarzen aan en neem een verrekijker mee. Zie verder staging2.staatsbosbeheer.nl en staging2.infocentrumijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.