Walk&Talk in bieb Raalte

RAALTE – André van der Vegt van Kompaszie Loopbaanadvies is op maandag 17 juni te gast tijdens de Walk&Talk in de Bibliotheek Raalte. ‘Wees jezelf, anderen zijn er al genoeg’; dat is de kern van zijn boodschap. Mensen die in hun werk vastlopen, hebben zich vaak teveel aan anderen aangepast. “Krachtig en ontspannen jezelf zijn, juist daarmee boek je meer succes op de arbeidsmarkt”, zo stelt Van der Vegt. “Wie een persoonlijke koers vaart, straalt vertrouwen uit bij sollicitaties en op de werkvloer.” Aanvang is om 9.30 uur. Deelname is gratis; aanmelden (praktisch, maar niet verplicht) is mogelijk via staging2.bibliotheeksalland.nl of door een e-mail te sturen naar Hans Spenkelink via hans.spenkelink@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.