Home / Nieuws / Vragen GB over gevolgen niet doorgaan asbestverbod

Vragen GB over gevolgen niet doorgaan asbestverbod

RAALTE – De Eerste Kamer heeft het verbod op asbest in 2024 weggestemd. De fractie van GemeenteBelangen Raalte heeft daarom vragen gesteld aan het college. Raadslid Jan Schokker wil van het college weten wat hiervan de gevolgen zijn voor de gemeente Raalte. Ook wil GemeenteBelangen weten wat het college wil doen met de ambtelijke capaciteit die waarschijnlijk over is nu dit verbod niet doorgaat. In de begroting van de omgevingsdienst is extra geld en ambtelijke capaciteit gevraagd voor handhaving en controle met het oog op het asbestverbod. Schokker wil weten hoe men hier nu mee om gaat, moet de begroting worden bijgesteld? Tot slot stelt hij de vraag of de gemeente Raalte doorgaat met het stimuleringsbeleid om toch zoveel mogelijk asbestdaken te saneren .

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.