Voetbaldagen voor jonge voetballiefhebbers

WIJHE – In de eerste week van de zomervakantie vindt de 11de editie van de Voetbal 3-daagse plaats in Wijhe. Deze voetbaldagen worden georganiseerd door Daan Koerhuis van De Voetbal Academie. Van 15 t/m 20 juli kunnen jongens en meisjes uit heel Salland zich op voetbalgebied uitleven op de velden van Wijhe ‘92.

De voetbaldagen zijn opgesplitst in een voetbal 3-daagse voor spelers uit JO-8 t/m JO-11 van 15 t/m 17 juli. De voetbal 3-daagse voor spelers van JO-12 t/m JO-15 is van 18 t/m 20 juli. De dagen staan in het teken van voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Op allerlei verschillende manieren worden er voetbalactiviteiten aangeboden. De trainers bieden creatieve en originele oefeningen aan en ze zorgen ervoor dat er met veel plezier en enthousiasme gevoetbald wordt.

Sociale vaardigheden

Samenwerken en het omgaan met win/verlies is een belangrijk onderdeel van voetbal. Trainers hebben een pedagogische achtergrond. Ze benaderen de kinderen positief en geven ze vertrouwen. Ook zullen spelers om moeten kunnen gaan met tegenslagen, uitdagingen, spanningen en grenzen. Bij de Voetbal 3-daagse van De Voetbal Academie is daar veel aandacht voor. Het persoonlijke karakter en de sociale vaardigheden zijn belangrijke aandachtspunten tijdens deze unieke dagen.

Voetbalvriendjes

Deze dagen zijn voor alle kinderen die helemaal gek zijn van voetbal. Samen met vriendjes voetballen is leuk maar nieuwe voetbalvrienden maken is ook mooi. De Voetbal Academie biedt al elf jaar trainingen en voetbaldagen aan. Veel kinderen hebben daar nieuwe voetbalvrienden leren kennen.

Op staging2.devoetbalacademie.nl staan filmpjes, foto’s en uitleg over wat De Voetbal Academie allemaal organiseert. Daar staat ook het aanmeldingsformulier voor de Voetbal 3-daagse. Mail met vragen naar: info@devoetbalacademie.nl

Foto: Ineke van Wijhe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.