Vijf patiowoningen in plaats van zorgappartementen op IJsselgouwe

RAALTE – Projectontwikkelaar Vazet mag van de gemeente Raalte vijf levensloopbestendige patiowoningen realiseren op plan IJsselgouwe in Heeten. Aanvankelijk was het de bedoeling om op de locatie van deze woningen 24 zorgappartementen te realiseren. Dat zou gebeuren in samenwerking met Zozijn. Dat is echter niet gelukt. Ook slaagde Vazet er niet in om deze appartementen weg te zetten in de markt. Begin dit jaar heeft de ontwikkelaar daarom aan de gemeente gevraagd om de bestemming om te zetten naar woningen. De gemeente heeft toegezegd daaraan mee te werken. De gemeente stelt dat er op dit moment vraag is naar levensloopbestendige grondgebonden woningen en verwacht dat die vraag in de toekomst groter zal worden. In de nieuwbouwprogrammering van Heeten is dit type volgens het college onvoldoende opgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.