Home / Sallandcentraal / Vierde editie van Roomse Herrie op de Bra

Vierde editie van Roomse Herrie op de Bra

BOERHAAR – Op zaterdag 15 juni vindt de vierde editie van de ‘anders dan anders’-kerkdienst ‘Roomse Herrie op de Bra’ plaats in de H. Willibrordus op de Boerhaar. Muzikale medewerking komt van Showkorps Amicitia, de Brase Verrassing en zanggroep Vocal Time uit Hellendoorn. Op het programma staan onder andere nummers uit de Top 2000. Daarnaast kunnen de bezoekers luisteren naar inspirerende teksten. Aanvang is om 19.00 uur; de kerk is geopend vanaf 18.30 uur. Na afloop is er een nazit.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.