Veel live muziek tijdens Dijkerhoeksfeest

DIJKERHOEK – Dijkerhoek maakt zich op voor een nieuwe editie van het jaarlijkse Dijkerhoeksfeest. Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni bruist de buurtschap weer van de activiteiten en (heel veel) livemuziek. Op het programma staan optredens van onder andere de Reeperbahner Stimmungsmacher, The Euros, Beatcrooks, Paloma’s en Opschaakl’n.

Het programma begint vrijdagochtend als de schooljeugd bij het Bonte Paard (waar ook de feesttent is te vinden) mag kijken naar een voorstelling en meedoen aan een activiteit. ’s Avonds om 19.45 uur barst het feest pas echt los met een revue van het Dijkerhoeks Amateur Toneel. De revue ‘Weg met DAT’ staat in het teken van vakantie. De entree bedraagt 7,50 euro. Aansluitend volgt een optreden van de 100% Powerband.

Zaterdag gaat het programma om 10.00 uur verder met de optocht. Deze start net als andere jaren om vanaf de wei op de hoek Tromopsweg-Dijkerhoekseweg. Na afloop volgt de prijsuitreiking in de tent en kan iedereen een bezoekje brengen aan de streekmarkt op het terrein. Natuurlijk is de kermis ook geopend.

Tijdens de zeskamp op zaterdagmiddag barst de strijd los om de Bonte Paard Bokaal. De spellen staan dit jaar in het teken van ‘Down Under’, oftewel Australië. Zo rond 16.00 uur volgt een optreden van de Reeperbahner Stimmungsmacher. Niet op het podium in de tent, maar gewoon bij het terras op het feestterrein. De feestband krijgt versterking van diverse gastmuzikanten en zangers/zangeressen.
De zaterdagavond is de avond voor feestvierders uit de hele regio. Op het programma staan optredens van de populaire feest/top 40-band The Euros en DJ-act de Beatcrooks (met onder andere happy høken-remixes). De entree bedraagt 10 euro.

Dragrace
Zondag om 11.30 uur gaat het programma verder met de brunch in de tent, verzorgd door OBS Dijkerhoek. De brunch wordt muzikaal ondersteund door de Grösmeijers (traditionele Duitse muziek en meer). Zondagmiddag staan er twee dragrace-demonstraties op het programma. In de tent is er live muziek van de Paloma’s en Opschaakl’n. De eerste band staat garant voor ouderwetse piratenkrakers (met een modern tintje) en af en toe wat stevigers. Opschaakl’n (foto) speelt dialectrock, zowel covers als eigen werk. De gehele zondag is de toegang gratis.

Kijk voor meer informatie op staging2.dijkerhoeksfeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.