Tropisch zonnetje en koud bier tijdens Nulse Feest

DEN NUL – Het Nulse Feest kijkt terug op een ‘fantastische’ editie. Nieuwe voorzitter Robert Koerhuis stelt wel dat de publieke belangstelling voor het feest waarschijnlijk enigszins te lijden had onder het tropische weer en andere activiteiten rond het weekend. “Maar we hadden genoeg publiek, mooi weer en het bier was koud!”

Afgelopen zondag stond het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi op het programma. Dat vond plaats onder een tropisch zonnetje. Maar liefst 25 teams, vijf meer dan vorig jaar, deden mee. Daarom had de organisatie dan ook een extra veld geregeld. De tent was een slag gedraaid. Dit met als doel om beter zicht op de verrichtingen van de volleyballers te bewerkstelligen. Het Nulse Feest werd daarna afgesloten met het Bier & Wein Fest.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.