Toestemming voor uitbreiding bedrijvenpark Heino

HEINO – Burgemeester en wethouders van Raalte hebben overeenstemming bereikt met het gemeentelijk samenwerkingsverband West-Overijssel, om het bedrijvenpark Blankenvoort Heino met 3,5 hectare uit te breiden. Alleen de Raalter gemeenteraad moet nog instemmen, echter dit lijkt een formaliteit. Bram Steijn, voorzitter van de ondernemersvereniging Heino Aktief is wel optimistisch maar zegt hierover: “We juichen pas echt, als alles met handtekeningen bekrachtigd is. Wethouder Wagemans is eveneens opgetogen: “Het is niet alleen een mooie stap voor Heino en de gehele gemeente, maar ook voor de gezamenlijke versterking van de regionale economie.”

Op het moment de gemeenteraad er een klap op geeft, volgt het aanpassen van het bestemmingsplan en het verwerven van de grond. Tot op heden lijkt alles op groen licht te staan. Op woensdag 19 juni zal het, nu nog mondelinge akkoord, ondertekend worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.