Tennisclinic en workshop bij ZP Raalte

RAALTE – ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, presenteert op donderdagavond 6 juni, tijdens de maandelijkse netwerkbijeenkomst, een tennisclinic en workshop ‘lichaamsbewustzijn’.

Hans van Halteren van Van Halteren Consultancy geeft een tennisclinic waarmee deelnemers basistechnieken leren of hun slag kunnen verbeteren. In de workshop ‘lichaamsbewustzijn’ laat Niek van Halteren van Current Leadership de kracht van lichaamsbewustzijn, mindset en ademhaling, zien en beleven.

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 18.30 uur van harte welkom bij Tennispark Ramele in Raalte. Deelnemers aan de tennisclinic moeten, waar mogelijk, hun eigen tennisracket meenemen. Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 5 juni opgeven bij info@zpraalte.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.zpraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.