Teller Strijd van Salland voorlopig op ruim 90.000 euro

HEINO – De voorlopige opbrengst van de Strijd van Salland is 92.885 euro. Veel meer dan de organisatoren durfden te hopen. “We zijn er nog stil van”, zo laten zij dan ook weten.

Afgelopen zondag deden honderden mensen mee aan het benefietevenement in Heino. Zij sprongen op de fiets of mountainbike, wandelden, renden of reden op een paard/pony een route in de omgeving van Heino. Op de start- en finishlocatie, bij het sportpark in Heino, waar onder andere The Euros optraden, was het gezellig druk.

Alle donaties en sponsorgelden voor de Strijd van Salland zijn voor 100 procent bestemd voor onderzoek in het Erasmus MC in Rotterdam. Deze CATNON-studie is een groot Europees onderzoek naar kwaadaardige hersentumoren. Het bedrag zal in de komende dagen en weken waarschijnlijk nog oplopen.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.