SV Raalte Dames 1 strijdt zondag om een plek in de 2e klasse

RAALTE – Het eerste damesvoetbalteam van SV Raalte speelt zondag 16 juni een finalewedstrijd om een plek in de tweede klasse. De strijd gaat tussen de dames uit Raalte en VDZ Dames 2 uit Arnhem. De wedstrijd wordt zondag om 11.30 uur op neutraal terrein, sportpark De Pauw in Klarenbeek, gespeeld.

De ploeg uit Raalte eindigde dit seizoen als derde in de competitie in de derde klasse. Dat was genoeg voor een plek in de nacompetitie. Dankzij overwinningen op Victoria Boys Dames 2 uit Apeldoorn (6-2) en RKPSC Dames 1 uit Pannerden (7-1) wisten de dames zich te plaatsen voor de finaleronde. Bij winst keert SV Raalte Dames 1 na een aantal jaar in de derde klasse gespeeld te hebben weer terug in de tweede klasse.

Meisjes- en damesvoetbal leeft bij SV Raalte. In verschillende leeftijdsklassen wordt er fanatiek én met veel plezier gevoetbald. Het eerste dameselftal kreeg de afgelopen jaren onder andere versterking van dames uit Mariënheem en Heeten. Ook volgend seizoen komen er weer dames van andere clubs SV Raalte versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.